Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb dulce - Ice Wine 2015, 0.375L, Purcari

Ice Wine 2015, 0.375L, Purcari

106.16 Lei (TVA inclus)
Purcari Icewine – un duet și un duel între foc și gheață, o experiență complexă, un vin emoționant și provocator. Muscat-Ottonel şi Traminer, recoltați la temperatura de -6...-8 ℃. Are o culoare aurie lucioasă, cu adevărat festivă. Aromele sunt complexe, cu nuanțe de miere și fructe dulci ce se dezvoltă în timp, dezvăluind arome fine de mirodenii ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Dulce
12.5%
Cod produs: 135     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Ice Wine 2015, 0.375L, Purcari

Purcari Icewine – un duet și un duel între foc și gheață, o experiență complexă, un vin emoționant și provocator.

Muscat-Ottonel şi Traminer, recoltați la temperatura de -6...-8 ℃.

Are o culoare aurie lucioasă, cu adevărat festivă. Aromele sunt complexe, cu nuanțe de miere și fructe dulci ce se dezvoltă în timp, dezvăluind arome fine de mirodenii și fructe exotice. Gustul dulce și catifelat prezintă note profunde, dar delicate de stejar. Postgustul, remarcabil de persistent, îi conferă vinului un rafinament deosebit.

Obţinut din struguri recoltați la temperatura de -6...-8 ℃, selectaţi manual și vinificaţi prin metoda tradiţională.

Se recomandă servirea alături de desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

Temperatura recomandată pentru consum este de 10 ℃.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   ice wine  -   purcari  -   muscat ottonel  -   traminer  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   ice wine 2015  -   vin alb dulce  -