Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb dulce - Ice Wine Riesling 2017, 0.5L, Chateau Vartely

Ice Wine Riesling 2017, 0.5L, Chateau Vartely

98.27 Lei (TVA inclus)
Boabele de Riesling au o caracteristică universală recunoscută – conținutul scăzut de aclool permite crearea unui vin cu arome intense și un gust complex-dulciu. Chateau Vartely Ice Wine Riesling este de o culoare nobilă, de un auriu ce se distinge prin revigoranța sa datorită nivelului înalt de aciditate. Aromele sunt bogate în nuanțe de piersici, mere și pepene ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Dulce
10.5%
Cod produs: 251     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Ice Wine Riesling 2017, 0.5L, Chateau Vartely

Boabele de Riesling au o caracteristică universală recunoscută – conținutul scăzut de aclool permite crearea unui vin cu arome intense și un gust complex-dulciu. Chateau Vartely Ice Wine Riesling este de o culoare nobilă, de un auriu ce se distinge prin revigoranța sa datorită nivelului înalt de aciditate. Aromele sunt bogate în nuanțe de piersici, mere și pepene galben. Gustul său complex posedă nuanțe plăcut minerale, care evoluează într-un post-gust bogat și lung.

Chateau Vartely Ice Wine Riesling se combină perfect cu salate din fructe exotice sau cu renumitul foie gras.

Vinurile din struguri supra copți trec printr-un proces complex de creare – strugurii îngheață încă fiind pe vița de vie, iar apoi sunt presați la temperatura de -8°С. Apoi, sucul pur și dulciu din bobițe este transformat într-un vin spectaculos.

„Ice Wine”, potrivit clasificării germane a vinurilor, este un vin unic din grupa Qualitätswein mit Prädikat, numit și Eiswein sau Ice Wine.

Producerea vinurilor din struguri supracopți este limitată, întrucât are loc doar în regiunile, unde temperaturile corespund necesităților de înghețare a strugurilor. Canada și Germania sunt cei mai mari producători de Ice Wine.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa