Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Traminer de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Traminer de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

46.23 Lei (TVA inclus)
Traminer de Purcari (Ediție Limitată) este ca o ploaie de mai: miroase a salcâm, dar și a flori de soc, e ușor, proaspăt și memorabil. O bijuterie de cea mai înaltă clasă. Traminer de Purcari este un vin alb distins, produs din struguri de viță nobilă Traminer, ce se remarcă printr-un gust inconfundabil, ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
2018
13.1%
Cod produs: 308     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Traminer de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Traminer de Purcari (Ediție Limitată) este ca o ploaie de mai: miroase a salcâm, dar și a flori de soc, e ușor, proaspăt și memorabil. O bijuterie de cea mai înaltă clasă.

Traminer de Purcari este un vin alb distins, produs din struguri de viță nobilă Traminer, ce se remarcă printr-un gust inconfundabil, fructuos și extrem de fin, cu note subtile de dulceață de trandafiri și iasomie. Își dezvăluie de la bun început aroma deosebită de roze târzii și trece într-un post gust complex, corpolent. Fără îndoială, este un vin dintre cele mai echilibrate, aromate și răcoroase.

Traminer de Purcari se poate servi alături de brânzeturi proaspete, piept de pui, salată de crudități, fileu de calcan gratinat cu orez negru.

Temperatura recomandată pentru consum este de 10-12°С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   traminer de purcari  -   purcari  -   traminer  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   traminer de purcari 2018  -   vin alb sec  -