Un vin deosebit, la baza căruia stă un cupaj armonios de trei soiuri clasice europene: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Shyraz. „Rose de Cricova” este obținut printr-un proces special numit criomacerare ce presupune răcirea mustuielii pentru a pastra aromele fine și gustul echilibrat.
Perla vinificației moldave, „Cricova”, este situată chiar în inima Republicii Moldova. La o adâncime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt păstrate şi maturate cele mai excelente vinuri marca Cricova.
Aici s-au păstrat cele mai vechi tradiţii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din ţară care produce vin spumant după metoda celebrului călugăr Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.
“Cricova” se mândreşte nu doar cu produse de cea mai înaltă calitate, dar şi cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adăpostesc o colecţie remarcabilă de vinuri, adunate din toate timpurile şi din toate colţurile lumii.