Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Chateau La Tour Figeac Grand Cru Classe 2012, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

Chateau La Tour Figeac Grand Cru Classe 2012, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

447.41 Lei (TVA inclus)
Realizarea acestui vin minunat începe cu munca migăloasă pe podgorie, care aderă la principiile managementului integrat al recoltei cu protejarea mediului pentru a produce struguri de o mare complexitate care să reflecte uimitorul terroir de la Figeac.  Armonios și elegant, Les vins de Saint - Emilion Chateau La Tour Figeac Grand Cru Classe dezvăluie un ... vezi mai mult
Cod produs: 125     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chateau La Tour Figeac Grand Cru Classe 2012, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

Realizarea acestui vin minunat începe cu munca migăloasă pe podgorie, care aderă la principiile managementului integrat al recoltei cu protejarea mediului pentru a produce struguri de o mare complexitate care să reflecte uimitorul terroir de la Figeac. 

Armonios și elegant, Les vins de Saint - Emilion Chateau La Tour Figeac Grand Cru Classe dezvăluie un echilibru încântător chiar și la tinerețe. Potențialul de învechire pe termen lung este unul dintre cele mai bune dintre toate soiurile Bordeau de top. 

Clasificare: prima clasificată ca Grand cru, clasificarea datând din 1954. Crama Les vins de Saint - Emilion

Străvechiul și frumosul oraș Saint-Émilion se află înfipt parcă pe colțul unui povârniș, străjuind râul Dordogne. Dincolo de oraș, pe platoul de nisip și pietriș, viile curg domol. Orașul este o bijuterie rurală, minusculă, dar foarte vizitată, a regiunii Bordeaux - sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 1999 - brăzdată de pivnițe și plină de vinuri impetuase. Până și biserica din Saint-Émilion e o pivniță, săpată, ca toate celelalte, direct în rocă. Saint-Émilion produce un vin roșu bogat. Strugurii din Saint-Émilion sunt corpolentul Merlot și Cabernet Franc. 

Eleganța, prospețimea și armonia acestor vinuri sunt recunoscute în întreaga lume.

Alte vinuri care te-ar putea interesa