Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin spumant alb demisec - Sparkling Blanc de Blancs 2017, 0.75L, JP Chenet

Sparkling Blanc de Blancs 2017, 0.75L, JP Chenet

39.44 Lei (TVA inclus)
JP Chenet Sparkling Blanc de Blancs este un vin spumant alb demisec, cu arome florale și note de migdale și alune de pădure. Corpul este limpede, auriu, un izvor de bule fine.  Se recomandă servirea cu foie gras, carne de pui sau rață în crustă sau ca vin de desert. Ușor revigorant, poate completa produsele de patiserie, tartele sau ... vezi mai mult
Franta
Alb
Demisec
2017
10.5%
Cod produs: 195     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sparkling Blanc de Blancs 2017, 0.75L, JP Chenet

JP Chenet Sparkling Blanc de Blancs este un vin spumant alb demisec, cu arome florale și note de migdale și alune de pădure. Corpul este limpede, auriu, un izvor de bule fine. 

Se recomandă servirea cu foie gras, carne de pui sau rață în crustă sau ca vin de desert. Ușor revigorant, poate completa produsele de patiserie, tartele sau înghețata. 

Temperatura recomandată de servire este de  6 - 8° C.

 Crama JP Chenet

În anul 1984, Joseph Helfrich, un artist-antreprenor, a proiectat o sticlă cu o formă revoluționară, un design îndrăznet, original. Sticla, botezată Joséphine, se distinge prin curbele sale inițiale: un gât înclinat și un corp generos. A fost o adevarată provocare la acea dată. În acest context piața de vinuri franțuzești este îmbogățită cu încă un nume: JP Chenet. La acea vreme, JP. Chenet a fost cunoscut sub numele de J.P. Chanel, după Jean-Paul Chanel, cel mai apropiat colaborator al lui Joseph Helfrich, care a contribuit activ la dezvoltarea JP. Chenet în întreaga lume. Succesul răsunător pe care l-au avut aceste vinuri excepționale din sudul Franței vorbește de la sine despre calitatea, expresivitatea și unicitatea sortimentelor. 

JP Chenet este cel mai bine vândut vin franțuzesc din lume. Brandul întruchipează imaginea vinului modern, plăcut, ușor de băut. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   sparkling blanc de blancs  -   jp chenet  -   chardonnay  -   vinuri france  -   vin jp chenet  -   sparkling blanc de blancs 2017  -   vin alb demisec  -