Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Chateau Peymouton Grand Cru 2015, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

Chateau Peymouton Grand Cru 2015, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

155.32 Lei (TVA inclus)
Les vins de Saint - Emilion Chateau Peymouton Grand Cru are o culoare rubinie minunată.  Acesta dezvăluie un nas bogat și elegant, cu arome delicioase de coacăze și prune. Gustul este puternic, cu note de fructe roșii și taninuri fine și catifelate. Se recomandă asocierea cu carne de vită.  Temperatura recomandată de servire este de 16-18° ... vezi mai mult
Cod produs: 201     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chateau Peymouton Grand Cru 2015, 0.75L, Les vins de Saint - Emilion

Les vins de Saint - Emilion Chateau Peymouton Grand Cru are o culoare rubinie minunată.  Acesta dezvăluie un nas bogat și elegant, cu arome delicioase de coacăze și prune. Gustul este puternic, cu note de fructe roșii și taninuri fine și catifelate.

Se recomandă asocierea cu carne de vită. 

Temperatura recomandată de servire este de 16-18° C.

 

 Crama Les vins de Saint - Emilion

Străvechiul și frumosul oraș Saint-Émilion se află înfipt parcă pe colțul unui povârniș, străjuind râul Dordogne. Dincolo de oraș, pe platoul de nisip și pietriș, viile curg domol. Orașul este o bijuterie rurală, minusculă, dar foarte vizitată, a regiunii Bordeaux - sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 1999 - brăzdată de pivnițe și plină de vinuri impetuase. Până și biserica din Saint-Émilion e o pivniță, săpată, ca toate celelalte, direct în rocă. Saint-Émilion produce un vin roșu bogat. Strugurii din Saint-Émilion sunt corpolentul Merlot și Cabernet Franc. 

Eleganța, prospețimea și armonia acestor vinuri sunt recunoscute în întreaga lume.

Alte vinuri care te-ar putea interesa