Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Ammos Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

Ammos Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

46.19 Lei (TVA inclus)
Fiecare picătură de vin Ammos Rosé 2017 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, in apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii au fost culeși si sortați manual in plantația noastră. Vinul Ammos Rosé ... vezi mai mult
Romania
Rose
Sec
12%
Cod produs: 221     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Ammos Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

Fiecare picătură de vin Ammos Rosé 2017 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, in apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii au fost culeși si sortați manual in plantația noastră.


Vinul Ammos Rosé 2017 de la Crama Histria este un cupaj obținut din Cabernet Sauvignon Si Merlot cu un aspect de un roz intens cu inflexiuni violacee. Arome puternic fructate cu note de trandafiri. Se remarcă printr-un gust savuros, proaspăt, amplu, cu remanență de fructe proaspete și o aciditate bine integrată.

Mâncăruri recomandate: Fructe de mare, scoici, carne albă, brânzeturi tinere și maturate sau salate reci și deserturi.

Temperatura de servire este de 9°-11°C.Crama Crama Histria

Povestea care incepe inca din zilele in care zidurile cetatii Histria rasunau de cantec si veselie, de versuri mestesugite si licori magice, toate inchinate zeului Dionysos.

Povestea nu incepe cu noi. Incepe cu o bucata de pamant, cu raze de soare si valurile marii, cu maini batatorite de truda, de vreme rea sau buna, de vant sau ploaie. Noi doar o continuam. Adaugam fila cu fila, bob cu bob, picatura cu picatura.

Crama Histria – o noua fila in vechile povesti.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   ammos rose  -   crama histria  -   cabernet sauvignon  -   merlot  -   vinuri romania  -   vin crama histria  -   ammos rose 2017  -   vin rose sec  -