Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Ammos Rosu 2016, 0.75L, Crama Histria

Ammos Rosu 2016, 0.75L, Crama Histria

67.38 Lei (TVA inclus)
Fiecare picătură de vin Ammos Rosu 2016 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii au fost culeși la maturitate deplina și sortați manual în plantația ... vezi mai mult
Romania
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 222     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Ammos Rosu 2016, 0.75L, Crama Histria

Fiecare picătură de vin Ammos Rosu 2016 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale
Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii au fost culeși la maturitate deplina și sortați manual în plantația noastră.


Vinul Ammos Rosu 2016  de la Crama Histria este un cupaj obținut din Cabernet Sauvignon și Merlot cu un aspect roșu rubiniu profund, cu tente violacee. Se remarcă prin arome elegante, de fructe negre, completate de valente de vanilie și stejar. florale, completate cu ușoare valente de stejar. Gustul este intens și complex, de fructe roșii și negre și puternic condimentat și îmbogățit cu un întreg spectru de arome lemnoase și nuanțe delicate de cafea. Taninurile ferme și intensitatea buchetului fac ca acest vin sa fie excelent pentru consum imediat, dar mai poate fi ținut la sticla încă 6-7 ani.

Mâncăruri recomandate: Preparate din carne roșie, vânat, platouri de mezeluri uscate, brânzeturi intens aromate, berbecuț, rață la cuptor.

Temperatura de servire este de 16°- 18°C.Crama Crama Histria

Povestea care incepe inca din zilele in care zidurile cetatii Histria rasunau de cantec si veselie, de versuri mestesugite si licori magice, toate inchinate zeului Dionysos.

Povestea nu incepe cu noi. Incepe cu o bucata de pamant, cu raze de soare si valurile marii, cu maini batatorite de truda, de vreme rea sau buna, de vant sau ploaie. Noi doar o continuam. Adaugam fila cu fila, bob cu bob, picatura cu picatura.

Crama Histria – o noua fila in vechile povesti.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   ammos rosu  -   crama histria  -   cabernet sauvignon  -   merlot  -   vinuri romania  -   vin crama histria  -   ammos rosu 2016  -   vin roşu sec  -