Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Vinohora Rara Neagra si Malbec 2017, 0.75L, Purcari

Vinohora Rara Neagra si Malbec 2017, 0.75L, Purcari

54.42 Lei (TVA inclus)
Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale. Vinohora în Roșu, Rară Neagră și Malbec, exprimă armonia spiritului local și internațional, reunite într-o horă vinicolă moldo-argentiniană. Caracterul irepetabil, este transpus prin ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
13.5%
Cod produs: 234     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Vinohora Rara Neagra si Malbec 2017, 0.75L, Purcari

Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale.

Vinohora în Roșu, Rară Neagră și Malbec, exprimă armonia spiritului local și internațional, reunite într-o horă vinicolă moldo-argentiniană. Caracterul irepetabil, este transpus prin îmbinarea soiului autohton Rară Neagră şi a clasicului Malbec din Argentina.

51% Rară Neagră, 49% Malbec

Aroma fină reunește note de fructe uscate și vanilie, urmate de accente emoționale de vișină neagră, prună și ciocolată.

Maturat timp de 6 luni în barrique francez.

Se asociază cu bucate din carne de vită și cu brânzeturi picante.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa