Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Select Feteasca Regala 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Select Feteasca Regala 2017, 0.75L, Chateau Vartely

19.57 Lei (TVA inclus)
Chateau Vartely Select Feteasca Regală este un vin proaspăt, de un galben-pai cristalin și limpede. Produs în întregime din struguri de Feteasca Regală, vinul posedă un gust puțin mineral, vioi și de o aciditate plăcută, înnobilat cu arome fine de flori de câmp, îmbinate cu nuanțe de caise. Chateau Vartely Feteasca Regală însoțește, cu ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
13%
Cod produs: 235     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Select Feteasca Regala 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Chateau Vartely Select Feteasca Regală este un vin proaspăt, de un galben-pai cristalin și limpede. Produs în întregime din struguri de Feteasca Regală, vinul posedă un gust puțin mineral, vioi și de o aciditate plăcută, înnobilat cu arome fine de flori de câmp, îmbinate cu nuanțe de caise.

Chateau Vartely Feteasca Regală însoțește, cu desăvârșire, bucate din fructe de mare, pește sau brânzeturi.

Strugurii au fost culeși cu grijă de pe podgoriile din Centrul Moldovei, zona Codru.

Vinurile cu Indicație Geografică Protejată (IGP) formează o gamă impresionantă, produsă din soiuri de viță-de-vie autohtonă și europeană. Această amestec bine calculat rezultă în vinuri excepționale, potrivită diverselor tipuri de evenimente.

Mireasma și gustul acestor vinuri se evidențiază proeminent, devenind cunoscute datorită aromelor lor de fructe și notelor de prospețime.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa