Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Select Merlot 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Select Merlot 2017, 0.75L, Chateau Vartely

23.03 Lei (TVA inclus)
Chateau Vartely Select Merlot este un vin expresiv și limpede, de un rubiniu intens și strălucitor, cu reflexii misterioase. Are un gust plin, consistent, plăcut astrigent și cu taninuri catifelate, dominate de arome complexe coacăză neagră, cireșe, mure și ciocolată amară. Chateau Vartely Select Merlot acompaniază perfect bucatele din carne roșie, somon uscat sau orez ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2017
13.5%
Cod produs: 238     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Select Merlot 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Chateau Vartely Select Merlot este un vin expresiv și limpede, de un rubiniu intens și strălucitor, cu reflexii misterioase. Are un gust plin, consistent, plăcut astrigent și cu taninuri catifelate, dominate de arome complexe coacăză neagră, cireșe, mure și ciocolată amară.

Chateau Vartely Select Merlot acompaniază perfect bucatele din carne roșie, somon uscat sau orez condimentat.

Ciorchinele de Merlot au fost alese cu grijă de pe podgoriile din Sudul Moldovei, zona Bugeacului.

Vinurile cu Indicație Geografică Protejată (IGP) formează o gamă impresionantă, produsă din soiuri de viță-de-vie autohtonă și europeană. Această amestec bine calculat rezultă în vinuri excepționale, potrivită diverselor tipuri de evenimente.

Mireasma și gustul acestor vinuri se evidențiază proeminent, devenind cunoscute datorită aromelor lor de fructe și notelor de prospețime.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   select merlot  -   chateau vartely  -   merlot  -   vinuri republic of moldova  -   vin chateau vartely  -   select merlot 2017  -   vin roşu sec  -