Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Select Malbec & Syrah 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Select Malbec & Syrah 2017, 0.75L, Chateau Vartely

19.57 Lei (TVA inclus)
Chateau Vartely Select Malbec & Syrah Rose se remarcă printr-o culoare elegantă și aromă cu nuanțe de fructe de pădure. Gustativ descoperim note de căpșuni supracoapte. Chateau Vartely Select Malbec & Syrah Rose se servește la temperatura de 10 – 12°C cu preparate din somon, fructe de mare sau fructe proaspete. Strugurii au fost culeși de ... vezi mai mult
Republica Moldova
Rose
Sec
2017
13%
Cod produs: 239     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Select Malbec & Syrah 2017, 0.75L, Chateau Vartely

Chateau Vartely Select Malbec & Syrah Rose se remarcă printr-o culoare elegantă și aromă cu nuanțe de fructe de pădure. Gustativ descoperim note de căpșuni supracoapte.

Chateau Vartely Select Malbec & Syrah Rose se servește la temperatura de 10 – 12°C cu preparate din somon, fructe de mare sau fructe proaspete.

Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din Sudul Moldovei, zona Bugeac.

Vinurile cu Indicație Geografică Protejată (IGP) formează o gamă impresionantă, produsă din soiuri de viță-de-vie autohtonă și europeană. Această amestec bine calculat rezultă în vinuri excepționale, potrivită diverselor tipuri de evenimente.

Mireasma și gustul acestor vinuri se evidențiază proeminent, devenind cunoscute datorită aromelor lor de fructe și notelor de prospețime.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   select malbec & syrah  -   chateau vartely  -   malbec  -   syrah  -   vinuri republic of moldova  -   vin chateau vartely  -   select malbec & syrah 2017  -   vin rose sec  -