Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Taraboste Chardonnay 2015, 0.75L, Chateau Vartely

Taraboste Chardonnay 2015, 0.75L, Chateau Vartely

61.86 Lei (TVA inclus)
Maturat timp de 6 luni în barrique-uri noi, Chateau Vartely Taraboste Chardonnay e un vin intens, de o culoare divină. În gustul acestuia persistă note de coajă de pepene galben, pară răscoaptă și berberis, ce evoluează într-un post-gust de crème brûlée cu senzații citrice. Vinul propune un joc continuu între notele proaspete și cele ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
2015
14.5%
Cod produs: 247     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Taraboste Chardonnay 2015, 0.75L, Chateau Vartely

Maturat timp de 6 luni în barrique-uri noi, Chateau Vartely Taraboste Chardonnay e un vin intens, de o culoare divină. În gustul acestuia persistă note de coajă de pepene galben, pară răscoaptă și berberis, ce evoluează într-un post-gust de crème brûlée cu senzații citrice.

Vinul propune un joc continuu între notele proaspete și cele mature, între complex și tânăr, între greutate și ușurință. Atrăgător, impresionant, cu un buchet complex și expresiv. Naturalețea sa îl face potrivit pentru orice ocazie.

Chateau Vartely Taraboste Chardonnay se servește la temperatura de 10 – 12°C cu preparate din carne de iepure, pește sau fructe de mare.

Vinurile exclusive Taraboste sunt un tribut adus strămoșilor noștri, ce au dezvoltat tradițiile viticulturii moldave. Sunt expresia dăruirii de sine și a măiestriei superioare în vinificație.

Produs în cantități limitate, vinul Taraboste e un triumf al gustului, obținut din struguri extrem de copți și maturat în barrique-uri. Aromele remarcabile și notele aristocratice sunt asemeni unei plonjări în istoria strămoșilor.

Nobililor din Geto-Dacia, ce au locuit în Dacia Romană a Imperatorului Traian în perioada 106 – 271 p. Chr. n., le-a fost atribuit numele de aristocrati tarabostes. Acest termen își are originea de la forma căciulilor purtate de către nobilimea perioadei străvechi.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa