Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb dulce - Chardonnay Dulce Botrytis 2013, 0.5L, Chateau Vartely

Chardonnay Dulce Botrytis 2013, 0.5L, Chateau Vartely

70.19 Lei (TVA inclus)
Chateau Vartely Chardonnay Dulce Botrytis este inundat de arome dulcii complexe. Boabele de struguri, înnobilate de atingerea putregaiului nobil produs de către ciuperca Botrytis cinerea, dau naștere unui vin al zeilor, al melancolicilor și al poeților. Miresmele vinului sunt dominate de note de mere coapte, nuanțe de piersici și ananas. Posedă un gust complex de miere, care ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Dulce
2013
11%
Cod produs: 250     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chardonnay Dulce Botrytis 2013, 0.5L, Chateau Vartely

Chateau Vartely Chardonnay Dulce Botrytis este inundat de arome dulcii complexe. Boabele de struguri, înnobilate de atingerea putregaiului nobil produs de către ciuperca Botrytis cinerea, dau naștere unui vin al zeilor, al melancolicilor și al poeților. Miresmele vinului sunt dominate de note de mere coapte, nuanțe de piersici și ananas. Posedă un gust complex de miere, care evoluează în post-gust cu note plăcut amărui.

Savurați Chateau Vartely Chardonnay Dulce Botrytis alături de panna cota sau deserturi cu citrice.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa