Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Serafim Roze 2018, 0.75L, Licorna WineHouse

Serafim Roze 2018, 0.75L, Licorna WineHouse

33.59 Lei (TVA inclus)
Licorna WineHouse Serafim Roze este un vin rose sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină, obținut din Cabernet Sauvignon și Syrah.  Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, ... vezi mai mult
Rose
Sec
14.5%
Cod produs: 261     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Serafim Roze 2018, 0.75L, Licorna WineHouse

Licorna WineHouse Serafim Roze este un vin rose sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină, obținut din Cabernet Sauvignon și Syrah. 

Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, îmbuteliate și învechite în condiții de control al fiecărei etape.

Licorna WineHouse Serafim Roze se servește la o temperatură de 10-12°C, alături de somon afumat, ton la grătar sau preparate pe bază de carne de pasăre cu legume.

Vinurile din colecția Serafim sunt produse în serie limitată. Crama Licorna WineHouse

Licorna sau inorogul, ca animal mitologic, posedă puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul și dă viață. Dacă Licorna nu a fost văzută niciodată, vinul care-i poartă numele poate fi descoperit aici și, întâmplător sau nu, are aceleași calități. În plus, nu trebuie vânat cu cete de arcași iscusiți, este suficient doar să fie degustat pentru a-și lăsa amprenta în memoria iubitorului de vin. Gamele Licorna WineHouse sunt: Serafim, Licorna, Bon Viveur, Anno., Vinuri pentru desert. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   serafim roze  -   licorna winehouse  -   cabernet sauvignon  -   syrah  -   vinuri romania  -   vin licorna winehouse  -   serafim roze 2018  -   vin rose sec  -