Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Rose de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Rose de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

39.36 Lei (TVA inclus)
Rosé de Purcari este un spectacol al fineţii, ca o zi de primăvară într-o livadă de caişi înfloriţi. 60% Cabernet-Sauvignon, 30% Merlot, 10% Rara Neagră Culoarea de un roz delicat este acompaniată de o aromă fină de fructe exotice. Gustul suav are note de caise, piersici şi coacăze, ce trec lent în postgustul prelungit cu nuanţe de fructe de ... vezi mai mult
Republica Moldova
Rose
Sec
13%
Cod produs: 282     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rose de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Rosé de Purcari este un spectacol al fineţii, ca o zi de primăvară într-o livadă de caişi înfloriţi.

60% Cabernet-Sauvignon, 30% Merlot, 10% Rara Neagră

Culoarea de un roz delicat este acompaniată de o aromă fină de fructe exotice. Gustul suav are note de caise, piersici şi coacăze, ce trec lent în postgustul prelungit cu nuanţe de fructe de pădure.

Rosé de Purcari este obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională.

Se recomandă servirea alături de gustări mediteraneene, brânzeturi aromate, cheesecake.

Temperatura recomandată pentru consum este de 10-12 ℃.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   rose de purcari  -   purcari  -   cabernet sauvignon  -   merlot  -   rara neagra  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   rose de purcari 2018  -   vin rose sec  -