Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Chardonnay Orange Private Selection 2015, 0.75L, Liliac

Chardonnay Orange Private Selection 2015, 0.75L, Liliac

79.97 Lei (TVA inclus)
Liliac Chardonnay Orange Private Selection are o culoare portocalie tipică și ușoare tente de ocru. Vinul este ușor tulbure din cauza nefiltrării drojdiilor, dar cu puternice arome de fructe coapte date de cele șase săptămâni de macerare.  Învechit timp de opt luni în butoaie de stejar transilvănean, vinul are un gust deosebit, cu arome fine de fructe și ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
2015
14%
Cod produs: 29     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chardonnay Orange Private Selection 2015, 0.75L, Liliac

Liliac Chardonnay Orange Private Selection are o culoare portocalie tipică și ușoare tente de ocru. Vinul este ușor tulbure din cauza nefiltrării drojdiilor, dar cu puternice arome de fructe coapte date de cele șase săptămâni de macerare.  Învechit timp de opt luni în butoaie de stejar transilvănean, vinul are un gust deosebit, cu arome fine de fructe și tente de vanilie în post-gust.

Specialități recomandate: friptură din purceluș de lapte, crap înăbușit sau piept de rață cu afine.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa