Radacini Reserve - o adevarata detonatie ce combina cele mai apreciate soiuri internationale - Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah.
Maturat timp de 24 luni in barrique-uri din stejar francez, vinul aduce o explozie de arome de fructe negre de padure coapte, visine, prune uscate, tente alegante de condimente si tutun.
E un vin cu caracter nobil, bine structurat, rotund, ale carui taninuri catifelate dau un bun potential de invechire.
Temperatura recomandata pentru consum este de 18° C.
Se asociaza cu preparate din carne rosie, vanat nobil cu sosuri complexe, meniuri traditionale romanesti pe baza de carne sau alaturi de branzeturi maturate.
Se decanteaza timp de 45 minute inainte de a fi servit.
Radacini nu tinde să impresioneze cu tradiții seculare sau moșii cu beciuri subterane. Cel mai de preț într-un vin bun este buchetul gustului atât de expresiv încât se cere a fi savurat cu ochii închiși de plăcere.
Radacini reprezintă convingerea fundamentală că un vin bun este vinul ce vorbește de la sine. Gustă-l, savurează-l și vei înțelege de ce crama se mândrește cu el atât de mult.