"Avem placerea sa va invitam sa descoperiti acest vin de pe domeniul nostru de familie. Veti fi sedusi de buchetul de coacaze negre si de gustul sau rotund lemnos. Va sfatuim sa il degustati la temperatura de 18°C, alaturi de orice tip de carne rosie. Noroc!" Valeriu si Cristiana Stoica.
Dupa o decantare de 30 de minute, AVINCIS Cuvee Andrei ne intampina cu o explozie de arome de cirese negre, tabac si violete. Cu o culoare intensa, o aciditate buna si un post gust nesfarsit, acest Cabernet Sauvignon concureaza serios pentru pozitia de cel mai bun Cabernet Sauvignon din Romania. Un potential foarte bun de invechire, de peste 10 ani, poate chiar 15 ani pentru cei dispusi sa astepte.
AVINCIS este continuarea unei povești de familie, cu pasiune pentru vinuri și lucru bine făcut, care a început încă din anul 1927. Atunci, Maria și Iancu Râmniceanu, numit ofițer al armatei române de Ionel Brătianu, au cumpărat în Drăgășani, un conac în stil neoromânesc pur, inspirat din arhitectura ctitoriilor brâncovenești, înconjurat de vii. Astăzi, domeniul Vila Dobrușa, care și-a deschis porțile pentru iubitorii vinului în vara anului 2011, cuprinde conacul, crama AVINCIS, 40 hectare de viță de vie, mai multe hectare de pădure și amenajarea peisagistică.