Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Alb de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

Alb de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

93.15 Lei (TVA inclus)
Alb de Purcari - senzual, ușor, catifelat - îţi seduce simţurile asemenea primei iubiri. 50% Chardonnay, 45% Pinot Gris, 5% Pinot Blanc Cu o culoare aurie deschisă, are o aromă complexă de fructe dulci, cu nuanţe fine de miere şi cu note de mirodenii pe final. Gustul plin, fructat, este bine echilibrat cu accentele ample, dar delicate de stejar. Aciditatea este bine ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
13%
Cod produs: 131     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Alb de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

Alb de Purcari - senzual, ușor, catifelat - îţi seduce simţurile asemenea primei iubiri.

50% Chardonnay, 45% Pinot Gris, 5% Pinot Blanc

Cu o culoare aurie deschisă, are o aromă complexă de fructe dulci, cu nuanţe fine de miere şi cu note de mirodenii pe final. Gustul plin, fructat, este bine echilibrat cu accentele ample, dar delicate de stejar. Aciditatea este bine conturată, prelungindu-se în post-gustul remarcabil.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 6 luni în barrique franțuzesc de stejar.

Se recomandă servirea alături de brânzeturi semi-maturate cu crustă; filé de morun cu sparanghel şi sos olandez.

Temperatura recomandată pentru consum este de 10-12 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   alb de purcari  -   purcari  -   chardonnay  -   pinot blanc  -   pinot gris  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   alb de purcari 2016  -   vin alb sec  -