Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Rose 2017, 0.75L, Lacerta

Rose 2017, 0.75L, Lacerta

49.34 Lei (TVA inclus)
Lacerta Rose este un vin obținut prin vinificarea în alb a strugurilor proveniți din soiul Blaufrankisch, cu aromă minerală și cu nuanțe fine de căpșuni. Gustul este vioi și lejer, influențele citrice păstrând prospețimea timp îndelungat. Se poate servi alături de fructe de mare sau brânzeturi. Temperatura recomandată de servire este de 8-10° ... vezi mai mult
Romania
Rose
Sec
14.1%
Cod produs: 190     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rose 2017, 0.75L, Lacerta

Lacerta Rose este un vin obținut prin vinificarea în alb a strugurilor proveniți din soiul Blaufrankisch, cu aromă minerală și cu nuanțe fine de căpșuni. Gustul este vioi și lejer, influențele citrice păstrând prospețimea timp îndelungat.

Se poate servi alături de fructe de mare sau brânzeturi.

Temperatura recomandată de servire este de 8-10° C.Crama Lacerta

Cele 82 de hectare de podgorie ce produc vin medaliat cu aur la numeroase competitii internationale, arhitectura conacului si cei 7000 de ani de istorie a vinului din aceasta zona privilegiata fac din LacertA o experienta ce trebuie simtita. Si, ca dovada a simbiozei perfecte dintre viata minerala, vegetala si animala, soparlele isi croiesc drum cu repeziciune pe solul maroniu, ideal pentru vin, si apoi se aseaza si se odihnesc in zonele luminate de soare.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   rose  -   lacerta  -   burgund mare  -   vinuri romania  -   vin lacerta  -   rose 2017  -   vin rose sec  -