Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Mirachi Feteasca Neagra Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

Mirachi Feteasca Neagra Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

25.98 Lei (TVA inclus)
Fiecare picătură de vin Mirachi Fetească Neagră Rose 2017 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culeși la maturitate deplina și ... vezi mai mult
Romania
Rose
Sec
13.5%
Cod produs: 225     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Mirachi Feteasca Neagra Rose 2017, 0.75L, Crama Histria

Fiecare picătură de vin Mirachi Fetească Neagră Rose 2017 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culeși la maturitate deplina și sortați manual în plantația noastră.

Mirachi Fetească Neagră Rose de la Crama Histria este un vin de un roz intens, cu nuanțe trandafirii. Un vin floral, delicat, cu note de fructe roșîi, bine coapte, cu o aciditate bine integrată, ce ii conferă echilibru și savoare. Gustul este plăcut, fructat și îmbogățit de o prezență discretă a taninurilor moi.

Mâncăruri recomandate: fructe de mare sau preparate din pește, brânzeturi de oaie sau capră sau antreuri și salate.

Temperatura de servire este de 10°-12°C.Crama Crama Histria

Povestea care incepe inca din zilele in care zidurile cetatii Histria rasunau de cantec si veselie, de versuri mestesugite si licori magice, toate inchinate zeului Dionysos.

Povestea nu incepe cu noi. Incepe cu o bucata de pamant, cu raze de soare si valurile marii, cu maini batatorite de truda, de vreme rea sau buna, de vant sau ploaie. Noi doar o continuam. Adaugam fila cu fila, bob cu bob, picatura cu picatura.

Crama Histria – o noua fila in vechile povesti.

Alte vinuri care te-ar putea interesa