Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Crepuscul Green 2017, 0.75L, Liliac

Crepuscul Green 2017, 0.75L, Liliac

24.99 Lei (TVA inclus)
Liliac Crepuscul Green este un cupaj alb din Sauvignon Blanc & Fetească Regală. Culoarea galben pal ne indică un vin tânăr care se deschide cu arome florale, de salcâm. Un vin crud dar elegant, cu note intense de citrice și o aciditate moderată lasă un post gust lung, cu tente de mere verzi. Liliac Crepuscul Green acompaniază foarte bine preparatele din ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
12.5%
Cod produs: 227     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Crepuscul Green 2017, 0.75L, Liliac

Liliac Crepuscul Green este un cupaj alb din Sauvignon Blanc & Fetească Regală. Culoarea galben pal ne indică un vin tânăr care se deschide cu arome florale, de salcâm. Un vin crud dar elegant, cu note intense de citrice și o aciditate moderată lasă un post gust lung, cu tente de mere verzi.

Liliac Crepuscul Green acompaniază foarte bine preparatele din pește, salatele, fructele de mare sau brânzeturile.

 Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   crepuscul green  -   liliac  -   feteasca regala  -   sauvignon blanc  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   crepuscul green 2017  -   vin alb sec  -