Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Chardonnay 2017, 0.75L, Liliac

Chardonnay 2017, 0.75L, Liliac

37.79 Lei (TVA inclus)
Liliac Chardonnay are o culoare galben-pai care indică un vin elegant. În gust simțim arome de fructe dulci și ușoare note de vanilie și un post gust lung, onctuos, cu arome de ananas. Liliac Chardonnay este un vin  de savurat alături de preparate complexe pe bază de fructe de mare, pește sau carne de pasăre cu sos alb. Temperatura ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
2017
13%
Cod produs: 23     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chardonnay 2017, 0.75L, Liliac

Liliac Chardonnay are o culoare galben-pai care indică un vin elegant. În gust simțim arome de fructe dulci și ușoare note de vanilie și un post gust lung, onctuos, cu arome de ananas.

Liliac Chardonnay este un vin  de savurat alături de preparate complexe pe bază de fructe de mare, pește sau carne de pasăre cu sos alb.

Temperatura recomandată de servire este de 10° C.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   chardonnay  -   liliac  -   chardonnay  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   chardonnay 2017  -   vin alb sec  -