Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Negru de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

Negru de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

117.39 Lei (TVA inclus)
Negru de Purcari este regele vinurilor roşii – nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit. 70% Cabernet-Sauvignon, 25% Saperavi, 5% Rară Neagră Cu o culoare roşie-cărămizie, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci, prune coapte și smochine - ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
13.5%
Cod produs: 291     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Negru de Purcari 2016, 0.75L, Purcari

Negru de Purcari este regele vinurilor roşii – nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit.

70% Cabernet-Sauvignon, 25% Saperavi, 5% Rară Neagră

Cu o culoare roşie-cărămizie, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci, prune coapte și smochine - ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii și șofran. Gustul profund și catifelat aminteşte de aceleaşi fructe întâlnite în aromă, cu note ample de tanini delicați şi cu un post-gust senzual, de lungă durată.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 18 luni în barrique franțuzesc de stejar.

Se recomandă servirea alături de brânzeturi maturate cu mucegai nobil; ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine; ruladă de fazan cu piure de castane.

Se decantează timp de 30 de minute înainte de a fi servit.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 °С.

Negru de Purcari a fost premiat cu medalie de aur la Mundus Vini, în Germania, cu menţiunea Best of Show, o apreciere care se face unui număr limitat de vinuri din toată lumea dar şi cu medalie de aur la Concours Mondial De Bruxelles.

 Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   negru de purcari  -   purcari  -   cabernet sauvignon  -   rara neagra  -   saperavi  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   negru de purcari 2016  -   vin roşu sec  -