Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Serafim Merlot 2016, 0.75L, Licorna WineHouse

Serafim Merlot 2016, 0.75L, Licorna WineHouse

46.95 Lei (TVA inclus)
Licorna WineHouse Serafim Merlot este un vin roșu sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină.  Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, îmbuteliate și învechite în ... vezi mai mult
Roşu
Sec
2016
14%
Cod produs: 342     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Serafim Merlot 2016, 0.75L, Licorna WineHouse

Licorna WineHouse Serafim Merlot este un vin roșu sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină. 

Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, îmbuteliate și învechite în condiții de control al fiecărei etape.

Vinurile din colecția Serafim sunt produse în serie limitată. Crama Licorna WineHouse

Licorna sau inorogul, ca animal mitologic, posedă puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul și dă viață. Dacă Licorna nu a fost văzută niciodată, vinul care-i poartă numele poate fi descoperit aici și, întâmplător sau nu, are aceleași calități. În plus, nu trebuie vânat cu cete de arcași iscusiți, este suficient doar să fie degustat pentru a-și lăsa amprenta în memoria iubitorului de vin. Gamele Licorna WineHouse sunt: Serafim, Licorna, Bon Viveur, Anno., Vinuri pentru desert. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   serafim merlot  -   licorna winehouse  -   merlot  -   vinuri romania  -   vin licorna winehouse  -   serafim merlot 2016  -   vin roşu sec  -