Spumantul Clasic Brut Alb de la Cricova este obținut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene de pe podgoriile proprii din sudul și centrul Moldovei. Ulterior, vinificaţi dupa metoda clasică franceză în renumitele crame Cricova.
Perla vinificației moldave, „Cricova”, este situată chiar în inima Republicii Moldova. La o adâncime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt păstrate şi maturate cele mai excelente vinuri marca Cricova.
Aici s-au păstrat cele mai vechi tradiţii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din ţară care produce vin spumant după metoda celebrului călugăr Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.
“Cricova” se mândreşte nu doar cu produse de cea mai înaltă calitate, dar şi cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adăpostesc o colecţie remarcabilă de vinuri, adunate din toate timpurile şi din toate colţurile lumii.