Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Serafim Feteasca Alba 2015, 0.75L, Licorna WineHouse

Serafim Feteasca Alba 2015, 0.75L, Licorna WineHouse

33.59 Lei (TVA inclus)
Licorna WineHouse Serafim Fetească Albă este un vin alb sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină.  Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, îmbuteliate și ... vezi mai mult
Alb
Sec
12.5%
Cod produs: 97     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Serafim Feteasca Alba 2015, 0.75L, Licorna WineHouse

Licorna WineHouse Serafim Fetească Albă este un vin alb sec cu denumire de origine contolată Dealu Mare, cules la maturitate deplină. 

Serafim este o gamă de vinuri realizate numai din struguri recoltați și sortați manual, vinificate după modelele clasice, cu particularitate pentru fiecare parcelă și soi, maturate, îmbuteliate și învechite în condiții de control al fiecărei etape.

Vinurile din colecția Serafim sunt produse în serie limitată. Crama Licorna WineHouse

Licorna sau inorogul, ca animal mitologic, posedă puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul și dă viață. Dacă Licorna nu a fost văzută niciodată, vinul care-i poartă numele poate fi descoperit aici și, întâmplător sau nu, are aceleași calități. În plus, nu trebuie vânat cu cete de arcași iscusiți, este suficient doar să fie degustat pentru a-și lăsa amprenta în memoria iubitorului de vin. Gamele Licorna WineHouse sunt: Serafim, Licorna, Bon Viveur, Anno., Vinuri pentru desert. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa