Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Lupi 2014, 0.75L, Gitana Winery

Lupi 2014, 0.75L, Gitana Winery

173.01 Lei (TVA inclus)
Din colecţia Premium Gitana vine Lupi, rezervă matur, de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit minimum 2 ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul este realizat din struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian şi vinificat tradiţional folosind echipamente moderne. ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
14.5%
Cod produs: 1     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Lupi 2014, 0.75L, Gitana Winery

Din colecţia Premium Gitana vine Lupi, rezervă matur, de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit minimum 2 ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul este realizat din struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian şi vinificat tradiţional folosind echipamente moderne. Vinul este elegant şi prezintă un buchet intens, cu taninuri puternice, bine echilibrat şi structurat.

Culinar, sortimentul se potriveşte bine cu preparate pe bază de carne afumată şi carne la grătar, iar vegetarienii îl pot savura alături de legume prăjite.

Temperatura ideală de servire este 18-20° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   lupi  -   gitana winery  -   cabernet sauvignon  -   merlot  -   saperavi  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   lupi 2014  -   vin roşu sec  -