Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Chablis La Chanfleure 2016, 0.75L, Louis LaTour

Chablis La Chanfleure 2016, 0.75L, Louis LaTour

97.90 Lei (TVA inclus)
De culoare gălbui deschis, Louis LaTour Chablis La Chanfleure are un miros expresiv de flori albe. Are un gust echilibrat, proaspăt ce învăluie cerul gurii cu arome de citrice. Este un vin parfumat, plin de viață, expresia desăvârșită a soiului Chardonnay.  Se poate asocia cu mezeluri, pește, fructe de mare. Temperatura recomandată de servire ... vezi mai mult
Franta
Alb
Sec
2016
13%
Cod produs: 127     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chablis La Chanfleure 2016, 0.75L, Louis LaTour

De culoare gălbui deschis, Louis LaTour Chablis La Chanfleure are un miros expresiv de flori albe. Are un gust echilibrat, proaspăt ce învăluie cerul gurii cu arome de citrice. Este un vin parfumat, plin de viață, expresia desăvârșită a soiului Chardonnay. 

Se poate asocia cu mezeluri, pește, fructe de mare.

Temperatura recomandată de servire este de 10-12° C.

Chablis este o zonă ocupată de podgorii, situată în nordul regiunii Burgundia, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Chablis La Chanfleure este expresia marcantă de struguri Chardonnay a casei Louis Latour. Este un brand produs încă din anii 1970. 

 Crama Louis LaTour

Cei de la Louis Latour încorporează condițiile de terroir în vinul lor, respectând natura și tradiția, care sunt chintesența vinului burgundian. Recoltarea se face, de obicei, la mijlocul lui septembrie. Principala atenție la stabilirea timpului de recoltare este coacerea și starea strugurilor. Vinificatorii de la Maison Louis Latour cred ca 80% din calitatea vinului finit este rezultatul muncii efectuate în podgorii. Toți strugurii sunt culeși manual. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   chablis la chanfleure  -   louis latour  -   chardonnay  -   vinuri france  -   vin louis latour  -   chablis la chanfleure 2016  -   vin alb sec  -