Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Maluri de Prut 2016, 0.75L, Purcari

Maluri de Prut 2016, 0.75L, Purcari

54.42 Lei (TVA inclus)
Purcari Maluri de Prut reunește tot ce este mai bun de pe ambele maluri ale Prutului. Culese cu dragoste, soiurile autohtone Fetească Neagră și Rară Neagră au dat naștere unui vin cu un caracter puternic, dar în același timp, foarte fin. 90% Fetească Neagră, 10% Rară Neagră ”Maluri de Prut” prezintă o culoare roșu intens cu nuanțe rubinii. Se distinge prin ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
13%
Cod produs: 137     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Maluri de Prut 2016, 0.75L, Purcari

Purcari Maluri de Prut reunește tot ce este mai bun de pe ambele maluri ale Prutului. Culese cu dragoste, soiurile autohtone Fetească Neagră și Rară Neagră au dat naștere unui vin cu un caracter puternic, dar în același timp, foarte fin.

90% Fetească Neagră, 10% Rară Neagră

”Maluri de Prut” prezintă o culoare roșu intens cu nuanțe rubinii. Se distinge prin aroma fină predominată de fructe de pădure și stafide, urmat de accente emoționale de vanilie. Gustul bogat, plin de vigoare îmbină armonios notele de vișină și prune uscate, trecând într-un postgust prelung și echilibrat.

Vinul este maturat în barrique-uri franceze șase luni.

Se asociază cu preparate din carne roșie: carne de vită sau porc și preparate din carne de miel la grătar.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 ℃.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   maluri de prut  -   purcari  -   feteasca neagra  -   rara neagra  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   maluri de prut 2016  -   vin roşu sec  -