Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Vinohora Feteasca Neagra si Montepulciano 2017, 0.75L, Purcari

Vinohora Feteasca Neagra si Montepulciano 2017, 0.75L, Purcari

46.23 Lei (TVA inclus)
Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale. Blendul rosé, Vinohora Fetească Neagră și Montepulciano, reprezintă o horă moldo-italiană, care unește armonia de Feteasca Neagră și inima zburdalnică a italianului Montepulciano. 51% ... vezi mai mult
Republica Moldova
Rose
Sec
13%
Cod produs: 140     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Vinohora Feteasca Neagra si Montepulciano 2017, 0.75L, Purcari

Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale.

Blendul rosé, Vinohora Fetească Neagră și Montepulciano, reprezintă o horă moldo-italiană, care unește armonia de Feteasca Neagră și inima zburdalnică a italianului Montepulciano.

51% Fetească Neagră, 49% Montepulciano

Aroma catifelată dominată de piersic, cireșe și zmeură îmbogățește corpolența vinului. Gustul este plin și fructuos, cu note de vanilie. Impresionează prin persistență, un postgust îndelungat și o aciditate plăcută.

Se asociază cu aperitive fine, brânzeturi aromate și preparate de pește.

Temperatura recomandată pentru consum este de 10-12 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa