Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Pinot Noir de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

Pinot Noir de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

41.70 Lei (TVA inclus)
Pinot Noir de Purcari – un vin uşor şi delicat, asemenea mătăsurilor fine. Culoarea de un roşu-purpuriu este acompaniată de un buchet specific soiului, cu arome complexe de căpşuni, violete şi zmeură. Gustul catifelat, plin, persistent, trece într-un postgust cu nuanţe fine de maturare. Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2017
13.5%
Cod produs: 154     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Pinot Noir de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

Pinot Noir de Purcari – un vin uşor şi delicat, asemenea mătăsurilor fine.

Culoarea de un roşu-purpuriu este acompaniată de un buchet specific soiului, cu arome complexe de căpşuni, violete şi zmeură. Gustul catifelat, plin, persistent, trece într-un postgust cu nuanţe fine de maturare.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 6 luni în barrique franțuzesc de stejar.

Se recomandă servirea alături de brânză Gruyère de Comté, vânat, ciuperci şi sparanghel.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   pinot noir de purcari  -   purcari  -   pinot noir  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   pinot noir de purcari 2017  -   vin roşu sec  -