Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Cervus Magnus Monte Chardonnay 2017, 0.75L, Crama Ceptura

Cervus Magnus Monte Chardonnay 2017, 0.75L, Crama Ceptura

25.85 Lei (TVA inclus)
Cervus Magnus Monte Chardonnay al cramei Ceptura este un vin alb, de culoare galben - pal, cu irizații verzui, strălucitoare. Este un vin bine echilibrat și atractiv, cu aromă fină de strugure în pârgă. Gustativ este ușor acidulat, vioi și fructuos, specific soiului.  Se asociază foarte bine cu preparate asiatice, cum ar fi puiul filipinez sau cu preparate ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
2017
14.5%
Cod produs: 165     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cervus Magnus Monte Chardonnay 2017, 0.75L, Crama Ceptura

Cervus Magnus Monte Chardonnay al cramei Ceptura este un vin alb, de culoare galben - pal, cu irizații verzui, strălucitoare. Este un vin bine echilibrat și atractiv, cu aromă fină de strugure în pârgă. Gustativ este ușor acidulat, vioi și fructuos, specific soiului. 

Se asociază foarte bine cu preparate asiatice, cum ar fi puiul filipinez sau cu preparate din pește, crustacee sau specialități din fructe de mare.

Se servește bine răcit.Crama Crama Ceptura

Povestea cramei Ceptura începe în 2005, la doar un an după începerea construcţiei cramei, atunci când s-a degustat primul lot de vin Crama Ceptura.

Azi, după 10 ani de existenţă, Crama Ceptura are o capacitate de producţie de 10 milioane de sticle pe an, o secţie de vinificare care asigură prelucrarea a 10.000 de tone de struguri pe sezon, o capacitate de păstrare de aproximativ 6 milioane de litri de vin şi echipament tehnologic sofisticat, de ultimă generaţie.

De mai bine de 10 ani, calităţile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar şi de amatorii acestei nobile băuturi de calitate de peste hotarele ţării. Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele amatorilor de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiştii cramei: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.

Alte vinuri care te-ar putea interesa