Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin spumant alb brut - Spumant Alb Brut 2013, 0.75L, Chateau Vartely

Spumant Alb Brut 2013, 0.75L, Chateau Vartely

46.80 Lei (TVA inclus)
Chateau Vartely Spumant Alb Brut e un vin deosebit. Vizualul e încântător, cu bule fine și de lungă durată. Culoarea cristalină al galbenului-pal te uimește cu buchetul bine echilibrat de arome delicate de citrice și nuanțe florale. Se remarcă gustul proaspăt cu un final surprinzător de plăcut și dulciu. Chateau Vartely Spumant Alb Brut e produs din soiuri roșii de ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Brut
2013
13%
Cod produs: 253     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Spumant Alb Brut 2013, 0.75L, Chateau Vartely

Chateau Vartely Spumant Alb Brut e un vin deosebit. Vizualul e încântător, cu bule fine și de lungă durată. Culoarea cristalină al galbenului-pal te uimește cu buchetul bine echilibrat de arome delicate de citrice și nuanțe florale.

Se remarcă gustul proaspăt cu un final surprinzător de plăcut și dulciu.

Chateau Vartely Spumant Alb Brut e produs din soiuri roșii de struguri, prin metoda Blanc de Noirs, cu maturare de 12 luni, fiind de o prospețime revigorantă și autentică.

Vinurile spumante de la Château Vartely se caracterizează prin culori fine și nobile. Bulele de lungă durată îți bucură văzul, lăsând în urmă arome fine de struguri, citrice, îmbinate cu nuanțe florale.

Spumantele Château Vartely se potrivesc oricăror ocazii speciale, fie acestea zile de naștere, celebrate cu doar doi prieteni sau evenimente spectaculoase, cum ar fi nunțile sau alte celebrări.

O sticlă de vin spumant trebuie să fie răcită nu mai mult de 45 de minute, pentru ca să nu-și piardă gustul și aromele.Crama Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Brandul Château Vartely a fost elaborat și lansat în anul 2004. Sloganul acestui brand e ,,Vin cu dragoste pentru tine’’, pentru că fiecare licoare produsă la Château Vartely are o parte din sufletul și dăruirea celor care muncesc aici.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   spumant alb brut  -   chateau vartely  -   pinot noir  -   vinuri republic of moldova  -   vin chateau vartely  -   spumant alb brut 2013  -   vin alb brut  -