DAC Roșu Domnesc este un cupaj din Fetească Neagră, Cabernet și Merlot. Nasul e intens și extrem de complex, merge în direcții multiple: fructe roșii de pădure, condimente, fructe negre, lemn dulce, prune brumării foarte coapte, vanilie, cafea – un mix care se cufundă în el însuși în timp, spre un trunchi solid.
DAC Roșu Domnesc se servește la temperatura de 18°C alături de cele mai sofisticate feluri de mâncare pe bază de carne roșie, miel la cuptor, carne de vânat, brânzeturi maturate.
"Vinăria DAC" este o vinărie care, la început, reprezenta hobby-ul lui Constantin Furculiţă şi Onisim Popescu. În primii ani vinăria producea vinuri după metoda "ţărănească", mizând pe tradiţiile de familie şi experienţă în domeniul vinificării. Activitatea a început cu o cramă mică în satul Racovăţ.
Întreprinderea vinicolă "DAC" produce doar vinuri seci de înaltă calitate din soiurile de struguri nobile, implementând doar cele mai bune tehnologii europene pentru producerea vinurilor clasice roşii, albe şi roze. Vinurile "Vinăria DAC" deja au obţinut mai multe premii la concursurile internaţionale din Coreea de Sud, Germania şi România.