DAC Chardonnay este un vin tânăr, proaspăt, cu arome plăcute de măr galben, pară și citrice, îmbinate perfect cu o ușoară mineralitate și o bună aciditate.
DAC Chardonnay se servește la temperatura de 10-12° C alături de preparate complexe din pește, fructe de mare sau brânzeturi tari, aromate și bine maturate.
"Vinăria DAC" este o vinărie care, la început, reprezenta hobby-ul lui Constantin Furculiţă şi Onisim Popescu. În primii ani vinăria producea vinuri după metoda "ţărănească", mizând pe tradiţiile de familie şi experienţă în domeniul vinificării. Activitatea a început cu o cramă mică în satul Racovăţ.
Întreprinderea vinicolă "DAC" produce doar vinuri seci de înaltă calitate din soiurile de struguri nobile, implementând doar cele mai bune tehnologii europene pentru producerea vinurilor clasice roşii, albe şi roze. Vinurile "Vinăria DAC" deja au obţinut mai multe premii la concursurile internaţionale din Coreea de Sud, Germania şi România.