Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Sauvignon Blanc 2018, 0.75L, Liliac

Sauvignon Blanc 2018, 0.75L, Liliac

52.48 Lei (TVA inclus)
Liliac Sauvignon Blanc este un vin galben-auriu care surprinde imediat prin miros cu note de flori de soc și fructe exotice combinate cu note crude, ierboase. Un vin corpolent cu o mineralitate pronunțată caracteristică zonei, cu o aciditate care îi oferă prospețime, lăsând o senzație răcoritoare. Post-gust lung, bogat în note ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
13%
Cod produs: 285     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sauvignon Blanc 2018, 0.75L, Liliac

Liliac Sauvignon Blanc este un vin galben-auriu care surprinde imediat prin miros cu note de flori de soc și fructe exotice combinate cu note crude, ierboase. Un vin corpolent cu o mineralitate pronunțată caracteristică zonei, cu o aciditate care îi oferă prospețime, lăsând o senzație răcoritoare. Post-gust lung, bogat în note citrice.

Sauvignon Blanc de la Liliac acompaniază perfect fructele de mare, preparatele din pește, mâncărurile mediteraneene dar și cele asiatice.

Temperatura recomandată de servire este de 6-8° C.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   sauvignon blanc  -   liliac  -   sauvignon blanc  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   sauvignon blanc 2018  -   vin alb sec  -