Cepari Sauvignon Blanc face parte dintr-o colecție privată limitată de 5100 de sticle.
Terenul pe care este cultivat Sauvignon Blanc-ul cramei Cepari este de o complexitate aparte. Este un sol cu argilă calcaroasă, unic în zonă și cu o expunere la soare pe toată durata zilei. Aceste condiții de excepție dau un vin care îmbină natural nuanțele florale de viță, citrice și soc. Gustul devine complex și bogat încheind armonios cu senzația strugurilor bine copți.
Temperatura ideală de servire este de 8 - 10° C.
Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.