Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Rara Neagra de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Rara Neagra de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

42.66 Lei (TVA inclus)
Rara Neagră de Purcari este o evadare din cotidian – o explozie de graţie şi eleganţă întruchipată în vin. Culoarea rubinie, cu tentă de rodie, e acompaniată de o aromă complexă, cu accente de ciocolată şi prune. Gustul plin, catifelat, cu note de fructe uscate şi vanilie trece lin într-un postgust cu nuanţe fine de stejar. Obţinut din struguri ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
13.5%
Cod produs: 293     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rara Neagra de Purcari 2018, 0.75L, Purcari

Rara Neagră de Purcari este o evadare din cotidian – o explozie de graţie şi eleganţă întruchipată în vin.

Culoarea rubinie, cu tentă de rodie, e acompaniată de o aromă complexă, cu accente de ciocolată şi prune. Gustul plin, catifelat, cu note de fructe uscate şi vanilie trece lin într-un postgust cu nuanţe fine de stejar.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 6 luni în barrique franțuzesc de stejar.

Se recomandă servirea alături de bucate calde din carne precum biftecul de porc, şniţelul suculent sau carnea de viţel la cuptor, dar şi bucate preparate la grătar.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   rara neagra de purcari  -   purcari  -   rara neagra  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   rara neagra de purcari 2018  -   vin roşu sec  -