Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Sauvignon Blanc Private Selection 2016, 0.75L, Liliac

Sauvignon Blanc Private Selection 2016, 0.75L, Liliac

79.97 Lei (TVA inclus)
Liliac Sauvignon Blanc Private Selection ne cucerește din primul moment cu o culoare frumoasă și cu arome intense florale și de fructe exotice, cu note citrice și condimentate, frumos definite în cele nouă luni de maturare în butoi transilvănean. Un vin ce evoluează frumos după deschidere și oferă un post-gust lung și plăcut, cu note cremoase de ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
14%
Cod produs: 30     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sauvignon Blanc Private Selection 2016, 0.75L, Liliac

Liliac Sauvignon Blanc Private Selection ne cucerește din primul moment cu o culoare frumoasă și cu arome intense florale și de fructe exotice, cu note citrice și condimentate, frumos definite în cele nouă luni de maturare în butoi transilvănean. Un vin ce evoluează frumos după deschidere și oferă un post-gust lung și plăcut, cu note cremoase de vanilie și fum.

Structura sa poate susține cu succes o mare varietate de preparate complexe, de la fructe de mare cu sos de lămâie și pește savuros, la risotto cu curry și carne delicată de miel sau brânză ușor maturată și picantă, asociind curajos chiar și un ștrudel cu mere și scoțișoară.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa