Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Feteasca Regala 2018, 0.75L, Liliac

Feteasca Regala 2018, 0.75L, Liliac

39.98 Lei (TVA inclus)
Liliac Fetească Regală are o culoare galben pal, ceea ce indică un vin tânăr, vioi, plin de prospețime și intens. Aromele inițiale sunt florale combinate cu fructe verzi și piersică albă. Gustul este echilibrat cu nuanțe minerale și o aciditate caracteristică soiului care se manifestă prin arome de citrice și note de grapefruit în ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
13%
Cod produs: 325     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Feteasca Regala 2018, 0.75L, Liliac

Liliac Fetească Regală are o culoare galben pal, ceea ce indică un vin tânăr, vioi, plin de prospețime și intens. Aromele inițiale sunt florale combinate cu fructe verzi și piersică albă. Gustul este echilibrat cu nuanțe minerale și o aciditate caracteristică soiului care se manifestă prin arome de citrice și note de grapefruit în post-gust, care de altfel este lung și plăcut.

Acest vin este recomandat ca aperitiv sau asociat cu preparate din carne de pasăre și miel, simple sau condimentate.

Temperatura recomandată de servire este de 10° C.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   feteasca regala  -   liliac  -   feteasca regala  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   feteasca regala 2018  -   vin alb sec  -