Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Saperavi 2017, 0.75L, Gitana Winery

Saperavi 2017, 0.75L, Gitana Winery

92.68 Lei (TVA inclus)
Gitana Saperavi este un vin de un roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. Strugurii Saperavi de la Gitana au împlinit deja 15 ani, ajungând la deplină maturitate a aromei, desăvârșită apoi prin blanda fermentare și maturare în amfore ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2017
14.5%
Cod produs: 330     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Saperavi 2017, 0.75L, Gitana Winery

Gitana Saperavi este un vin de un roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. Strugurii Saperavi de la Gitana au împlinit deja 15 ani, ajungând la deplină maturitate a aromei, desăvârșită apoi prin blanda fermentare și maturare în amfore de argilă, care păstrează vie și nealterată abundența de arome: cireșe negre, fructe roșii de pădure, tonuri citrice dar și surprinzătoare tonuri de piper alb și ienupăr.

Gitana Saperavi este un vin potrivit pentru a-l savura în tihnă sau pentru a-l oferi cadou.

Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi.

Temperatura recomandată de consum este 18° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   saperavi  -   gitana winery  -   saperavi  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   saperavi 2017  -   vin roşu sec  -