Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Chardonnay Classico 2018, 0.75L, Gitana Winery

Chardonnay Classico 2018, 0.75L, Gitana Winery

40.11 Lei (TVA inclus)
Gitana Chardonnay Classico este un vin foarte aromat, cu gust intens de miere, completat de note fine de mango si alte fructe tropicale. Aciditatea ridicata si postgustul indelungat il claseaza in categoria vinurilor usoare, lejere. O surpriza placuta pe care acest vin sec o ofera este gustul usor dulceag, care combina perfect culoarea de galben pal si nasul de lamaie si mar ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
2018
13.5%
Cod produs: 334     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chardonnay Classico 2018, 0.75L, Gitana Winery

Gitana Chardonnay Classico este un vin foarte aromat, cu gust intens de miere, completat de note fine de mango si alte fructe tropicale. Aciditatea ridicata si postgustul indelungat il claseaza in categoria vinurilor usoare, lejere. O surpriza placuta pe care acest vin sec o ofera este gustul usor dulceag, care combina perfect culoarea de galben pal si nasul de lamaie si mar verde. 

Gitana Chardonnay Classico se poate servi alaturi de preparate din carne de pui, de peste gras ca somonul sau tonul, cat si de mancaruri vegetariene. 

Temperatura de servire recomandata este de 8-10 °C.



Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   chardonnay classico  -   gitana winery  -   chardonnay  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   chardonnay classico 2018  -   vin alb sec  -