Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - La Petite Sophie 2016, 0.75L, Gitana Winery

La Petite Sophie 2016, 0.75L, Gitana Winery

74.21 Lei (TVA inclus)
Gitana La Petite Sophie este un cupaj remarcabil, cu delicatețea unei mici balerine. Este un vin limpede cristalin, de un galben pai auriu, cu reflexii verzui, obținut din struguri recoltați manual din regiunea viticolă Valul lui Traian. Buchet intens cu arome de miere, flori de salcâm, piersică, pară și nuanțe  de vanilie și citrice. Gustul este intens, mieros ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
14%
Cod produs: 337     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 200 Lei

Vinul La Petite Sophie 2016, 0.75L, Gitana Winery

Gitana La Petite Sophie este un cupaj remarcabil, cu delicatețea unei mici balerine. Este un vin limpede cristalin, de un galben pai auriu, cu reflexii verzui, obținut din struguri recoltați manual din regiunea viticolă Valul lui Traian. Buchet intens cu arome de miere, flori de salcâm, piersică, pară și nuanțe  de vanilie și citrice. Gustul este intens, mieros și complex, cu arome de pepene galben, note vegetale verzi și flori de salcâm. Se deosebeșe printr-o structură delicată, bine definită de aciditatea și prospețimea prin care acest vin dezvăluie multiple fațete.

Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și carne albă. Se potrivește perfect cu paste în sosuri albe, supe cremă de sparanghel, spanac, etc.

Temperatura recomandată de consum este 10-12° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri foarte interesante

  -   la petite sophie  -   gitana winery  -   chardonnay  -   feteasca regala  -   riesling de rhin  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   la petite sophie 2016  -   vin alb sec  -