Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Alb de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

Alb de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

28.32 Lei (TVA inclus)
Alb de Gitana are o culoare galben-verzuie, cu arome intense de flori de câmp și piersic ce se completează spre final cu cele dulci de miere. Un gust proaspăt, elegant, dar structurat și echilibrat. Se recomandă ca aperitiv sau cu preparate lejere: salate cu pește, carne albă sau pește la grătar. Temperatura recomandată de servire ... vezi mai mult
Republica Moldova
Alb
Sec
13.5%
Cod produs: 341     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Alb de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

Alb de Gitana are o culoare galben-verzuie, cu arome intense de flori de câmp și piersic ce se completează spre final cu cele dulci de miere. Un gust proaspăt, elegant, dar structurat și echilibrat.

Se recomandă ca aperitiv sau cu preparate lejere: salate cu pește, carne albă sau pește la grătar.

Temperatura recomandată de servire este 8-10° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   alb de gitana  -   gitana winery  -   chardonnay  -   feteasca regala  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   alb de gitana 2018  -   vin alb sec  -