Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Rose 2019, 0.75L, Liliac

Rose 2019, 0.75L, Liliac

42.48 Lei (TVA inclus)
"Sunt Liliac Rose, un vin născut și desăvârșit în Transilvania. Strugurii mei sunt culeși manual și prelucrați cu aceeași grijă cu care au fost vegheați până la maturare. Oamenii locului lucrează pentru a captura frumusețea și caracteristicile fiecărui soi. Am ajuns ceea ce sunt printr-o simbioză perfectă între terroir-ul distinct și tehnica ... vezi mai mult
Romania
Rose
Sec
2019
12.5%
Cod produs: 363     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rose 2019, 0.75L, Liliac

"Sunt Liliac Rose, un vin născut și desăvârșit în Transilvania. Strugurii mei sunt culeși manual și prelucrați cu aceeași grijă cu care au fost vegheați până la maturare. Oamenii locului lucrează pentru a captura frumusețea și caracteristicile fiecărui soi. Am ajuns ceea ce sunt printr-o simbioză perfectă între terroir-ul distinct și tehnica modernă. Fiecare bob din care sunt făcut este protejat de liliecii care se rotesc în cercuri largi deasupra viei. Sunt Liliac, un vin nou din lumea veche, căruia îi place să trăiasca momentul."

Liliac Rose este vin elegant de culoarea somonului cu arome subtile de fructe de pădure și condimente exotice. Gustul este echilibrat, proaspăt cu note de merișoare și citrice. Un post gust fin, persistent îl fac să fie apreciat atât ca aperitiv dar și băut de sine stătător în zilele călduroase de vară.

Liliac Rose se poate servi alaturi de preparate simple sau platourile de brânzeturi, salate, paste și fructe de mare.

Temperatura de servire recomandata este de 8°C.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   rose  -   liliac  -   pinot noir  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   rose 2019  -   vin rose sec  -