Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

37.31 Lei (TVA inclus)
Viile Metamorfosis Fetească Neagră este un vin de culoare roșu-rubiniu intensă ce dezvăluie arome plăcute de cireșe negre și prune, combinate cu note condimentate și ușor afumate provenite de la maturarea în butoaie mari de stejar. Este un vin corpolent cu taninuri dulci și un post-gust persistent.  Poate fi asociat cu fripturi de porc, sărmaluțe și ... vezi mai mult
Roşu
Sec
14.5%
Cod produs: 41     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Fetească Neagră este un vin de culoare roșu-rubiniu intensă ce dezvăluie arome plăcute de cireșe negre și prune, combinate cu note condimentate și ușor afumate provenite de la maturarea în butoaie mari de stejar. Este un vin corpolent cu taninuri dulci și un post-gust persistent. 

Poate fi asociat cu fripturi de porc, sărmaluțe și mezeluri tradiționale. 

Temperatura recomandată de servire este 16 ° C.Crama Viile Metamorfosis

Înființată în 2008, compania îmbină tradiția familiei Antinori cu talentul oenologului Fiorenzo Rista. Investiția a presupus achiziția a 100 de hectare de teren, dintre care 67.5 hectare plantate cu viță-de-vie, în zonele viticole Valea Urloi, Fințești și Năeni din Podgoria Dealu Mare, replantarea unei suprafețe de 52.5 hectare, precum și achiziția, renovarea și tetehnologizarea cramei de la Vadu Săpat. 

Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Compania își propune să promoveze soiurile autohtone și o viticultură sustenabilă. În 2013 a obținut certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică, prin Austria Bio Garantie, unul dintre liderii europeni în ceea ce privește inspecția și certificarea ecologică în agricultură. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   feteasca neagra  -   viile metamorfosis  -   feteasca neagra  -   vinuri romania  -   vin viile metamorfosis  -   feteasca neagra 2016  -   vin roşu sec  -