Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca ECO 2017, 0.75L, Viile Metamorfosis

Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca ECO 2017, 0.75L, Viile Metamorfosis

31.24 Lei (TVA inclus)
Viile Metamorfosis Muscat Ottonel și Tămâioasă Românească  ECO este un cupaj din soiuri aromate, prietenos dar și captivant. Vinul prezintă o culoare galben-pai cu ușoare reflexii aurii. Impresia olfactivă este puternic fructată și completată de subtile arome de flori, în special trandafiri.  Este perfect pentru a ... vezi mai mult
Cod produs: 43     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca ECO 2017, 0.75L, Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Muscat Ottonel și Tămâioasă Românească  ECO este un cupaj din soiuri aromate, prietenos dar și captivant. Vinul prezintă o culoare galben-pai cu ușoare reflexii aurii. Impresia olfactivă este puternic fructată și completată de subtile arome de flori, în special trandafiri. 

Este perfect pentru a stârni apetitul înainte de masă sau se poate asocia cu mâncăruri ușoare pe bază de carne albă sau legume. 

Temperatura recomandată de consum este 8 ° C.Crama Viile Metamorfosis

Înființată în 2008, compania îmbină tradiția familiei Antinori cu talentul oenologului Fiorenzo Rista. Investiția a presupus achiziția a 100 de hectare de teren, dintre care 67.5 hectare plantate cu viță-de-vie, în zonele viticole Valea Urloi, Fințești și Năeni din Podgoria Dealu Mare, replantarea unei suprafețe de 52.5 hectare, precum și achiziția, renovarea și tetehnologizarea cramei de la Vadu Săpat. 

Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Compania își propune să promoveze soiurile autohtone și o viticultură sustenabilă. În 2013 a obținut certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică, prin Austria Bio Garantie, unul dintre liderii europeni în ceea ce privește inspecția și certificarea ecologică în agricultură. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa